Arbeidsrecht

Een alleskunner

Indien u een probleem heeft met betrekking tot het arbeidsrecht, dan zal Kötter Advocatuur samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing. Of u nu hulp nodig heeft bij het opstellen of het beoordelen van een arbeidscontract, of indien u ontslagen bent, ontslag wilt nemen of iemand wilt ontslaan, Kötter Advocatuur kan u met raad en daad bijstaan. Kötter Advocatuur kan tevens voor u optreden als u van mening bent dat u te weinig salaris heeft ontvangen of als u plotseling wordt geconfronteerd met een concurrentiebeding waardoor u niet bij een nieuwe werkgever aan de slag kunt.

Geschillen bij ziekte

Ook kan Kötter Advocatuur u bijstaan indien er geschillen ontstaan bij ziekte- en re-integratie of wijziging van arbeidsvoorwaarden. Robin Kötter heeft ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. De ontwikkelingen op dit rechtsgebied wordt nauwgezet wekelijks bijgehouden. Heeft u vragen op het gebied van arbeidsrecht, dan kunt u contact met ons opnemen middels ons contactformulier, per e-mail (kotter@kotteradvocatuur.nl) of door rechtstreeks contact op te nemen met mr. dr. R.F. (Robin) Kötter (tel. 0546-577797 of 06-523 12 712).

Meer informatie:

Advies nodig?

Kötter Advocatuur helpt u verder

Heeft u vragen op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht of ondernemingsrecht, neem dan gerust contact met ons op of maak gebruik van de button.